Winkelwagen

Welkom
Welkom op de site van Sharptools.


De "Belgische Blauwsteen" en de "COTICULEN"(steen van Vielsalm) is een natuurlijke afwetsteen voor het scherpen van messen en andere snijgereedschap voor het bewerken van hout, leder, vlees,....

Op deze website kunt u uw bestelling betalen via bankoverschrijving en via 
PayPal is een zeer eenvoudige manier van betalen zonder betalingskosten  en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je keuze.
Let wel: u dient hiervoor een PayPal account te hebben. 
Klik hierop voor info over PayPal 

Deze catalogus toont u een deel van ons gamma natuurlijke afwetstenen. 

Op zaterdag 1 juni geef ik een Slijp-Doe in het MOT (Museum voor de Oudere Technieken). Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Voorkennis van het slijpen is niet vereist. Inschrijvingen via info@mot.be
. De focus ligt vooral op het slijpen van keukenmessen. Gelieve enkele messen (koksmes, ...) mee te brengen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Leden van de Horeca (onder PC302) kunnen zich inschrijven bij Horeca Vorming Vlaanderen in een masterclass "Messen correct slijpen en afwetten" via de link http://www.fanvanhoreca.be/opleidingen/werknemers/messen-correct-slijpen-en-afwetten. De workshops gaan door op verschillende locaties in Vlaanderen.

Leden van de Horeca (onder PC302) kunnen zich inschrijven bij Horeca Vorming Brussel in een masterclass "Het correct slijpen en afwetten van messen" via de link http://www.horecavorming.be/b/?mnu=opleidingen . De workshop wordt gegeven in het Nederlands en het Frans. Breng in als thema "Professionlevaardigheden-keukenpersoneel" en als zoekterm "Messen". Deze workshops gaan steeds door te Anderlecht.